Nyhetsbrev Feb


Hej,

Vi vill informera att årsstämman för Dansören kommer äga rum söndagen den 7 April kl 17:00. Precis som förra året kommer vi vara i HSBs lokal på Von Platens Allé 77.
Inför årsstämman vill styrelsen ha in motioner senast 28 feb. Motionerna skickar ni antingen elektroniskt via vår mail styrelsen@dansoren.se eller direkt till vår ordförande Seppo på BA 55.

Vi vill även informera om regler för avräkning av värme och vatten vid ägarbyte. Samfälligheten debiterar avräkning av värme och vatten ca 2 månader efter avläsning. Fakturan debiteras den som vid detta tillfälle äger fastigheten. Nyinflyttad och utflyttad får göra upp hur detta skall justeras. Samfälligheten kan endast vara behjälplig med värden baserade på tidigare förbrukning.

Under året har styrelsen rensat cykelförråden, som finns i SIAB-delen, på gamla cyklar och andra saker som tog upp plats. Vi har även sett över fördelningen för att få en bättre balans mellan förråden. Alla låsen har bytts ut. Vi har installerat ny starkare belysning med rörelsedetektorer. Inom kort kommer nya stänger i förrådet vid soprum 3 så att man ska kunna låsa fast sin cykel. När stängerna är på plats anser styrelsen att vi är klara med uppdraget att få ordning på dessa förråd.

Slutligen vill vi påminna att vi gärna vill bli informerade om ni utför något VVS-arbete med era radiatorer. Detta för att vi inte ska misstänka någon läcka i vårt fjärrvärmenät. Förra veckan fick vi fylla på med 45 liter vatten i undercentral 2.

MVH
/Styrelsen

Samfällhetens Dansören

Allmän information om Samfällheten Dansören
  • 987-234-123
  • styrelsen@dansoren.se
Till kontaktsidan

Här hittar du

  • Senaste nytt
  • Felanmälan
  • Info från styrelsen m.m.

Fördel Dansören

“Dansören är en samfällighets- förening som ligger bredvid härliga Ramlösa Brunnspark.”

Få kontakt

styrelsen@dansoren.se
Skicka ett mejl.